BUCHAREST FOOD SUMMIT

13-20 noiembrie 2018

București – punctul central al discuțiilor despre industria și securitatea alimentară din Europa Centrala si de Est.

COMPUTERLAND ROMANIA sprijina in calitate de Partener Gold organizarea primei editii BUCHAREST FOOD SUMMIT

BUCHAREST FOOD SUMMIT 2018 este o platformă transdisciplinară de dezbatere a problemelor, soluțiilor și oportunităților de afaceri din agricultură, producție alimentară, de bauturi, retail, logistică și HORECA din România și Europa de Sud-Est, cu focus pe finanțare, investiții și eficientizare.

Acest eveniment poarta marca FOOD BIZ  avand alaturi ca partenerii: HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, Asociația oamenilor de afaceri “Pro Invest”, ASPES – Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale și Economistul.

Subiectele ce vor fi dezbatute acopera aspecte critice pentru industria si securitatea alimentara din Europa Centrala si de Est:

  • Modele de finanțare ale fermierilor și antreprenorilor din agricultură, industria alimentară, de băuturi și HoReCa din România și Europa Centrala si de Sud Est;
  • Creșterea competitivității și armonizarea calității serviciilor în economiile Bazinului Dunărean;
  • Evoluții tehnologice în industria constructoare de echipamente, utilaje și impactul asupra agriculturii, industriei alimentare și de băuturi;
  • Robotizarea, tehnologizarea și impactul inteligenței artificiale asupra crizei forței de muncă;
  • Relația dintre producătorii români și marii retaileri;
  • Ce se va întâmpla cu subvențiile pentru fermieri după 2020?
  • Necesitatea sprijinirii fermierilor români pentru trecerea de la producție la procesare pentru obținerea unei valori adăugate mai mari.

BUCHAREST FOOD SUMMIT este locul de întâlnire dintre specialiștii, liderii și antreprenorii care definesc dezvoltarea business-urilor din agricultură, HoReCa și din industriile de food & drinks din România.

Cu aceasta ocazie se reunește comunitatea de business din domeniu și se oferă acces la informații, parteneriate, networking și oportunități pentru dezvoltare sustenabilă în beneficiul generațiilor viitoare.

Bucureștiul devine astfel punctul central al discuțiilor despre industria și securitatea alimentară din Europa Centrală și de Est.

Informatii suplimentare: http://bucharestfoodsummit.ro/