Food Intel Forum Editia a II-a

Prezenta COMPUTERLAND ROMANIA la Food Intel Forum, Editia a II-a

Dupa succesul inregistrat la editia din 2018, FoodIntelForum a devenit un punct de referinta in dezbaterile de business din Romania. Acest lucru este vizibil prin prezenta unora dintre cei mai mari antreprenori din Romania, precum Nicolae Badea – Presedintele Computerland Romania, Jean Valvis – Valvis Holding, Cristiana Copos – Ana Pan si Ion Biris – Loft.

In cadrul Panelului 2: “Food Intel: Interconectarea tehnologiei și finanțării în agribusiness, industria de produse alimentare, industria de băuturi și HORECA”, domnul Nicolae Badea, impreuna cu domnul Dan Boboc, Decanul Facultatii de Economie Agrara si a Mediului, au moderat Conferinta, in cadrul careia au fost prezentate solutii viabile la problemele cu care se confrunta in prezent industria agricola din Romania si nu numai.

Agenda evenimentului a inclus si prezentarea de noi tehnologii digitale pentru controlul intregului ciclu de productie, indiferent de domeniul de activitate, pentru eficientizarea proceselor,  reducerea  costurilor si a timpului de lucru.

Computerland Romania, o companie ce poate oferi solutii moderne, adaptate permanent cerintelor pietei a inteles, inca din 1991, ca dezvoltarea digitală a companiilor, dezvoltarea sectorului digital, in ritm alert si continuu, este vitală pentru întreg procesul de dezvoltare și adaptare la viitor al Romaniei.

Informatii suplimentare: http://foodintelforum.ro/