Blockchain este o baza de date distribuita care este reprodusa pe mai multe noduri pentru a permite inregistrarea tranzactiilor imuabile, permanente, transparente si sigure. In esenta, Blockchain este un sistem de validare a stocarii si a tranzactiilor de date. Tehnologia blockchain este singura retea descentralizata peer-to-peer care autorizeaza de fapt utilizatorii sa semneze digital tranzactii cu o precizie de 100%. Blockchain castiga popularitate in sectoare precum finante, guvern, asigurari, logistica, servicii medicale si multe altele.

Cum și de unde obțineți combinația potrivită de elemente fundamentale, subiecte avansate și tehnologie din spatele Blockchain-ului?

Inscriindu-va la unul din cursurile din Seria Certified Blockchain Professional de la EC-Council (C|BP):

  • C|BP for Developers (ingineri software, programatori interesați să integreze aplicațiile și arhitecturile blockchain în organizația lor, manageri de proiect, administratori de retea, alți profesioniști tehnici)
  • C|BP for FinTech (profesioniști din finanțe si FinTech interesati de integrarea blockchain-ului în aplicatiile financiare ale organizației lor)
  • C|BP for Business Leaders (cei aflati pe pozitii de lider/management, care doresc sa încorporeze tehnologia blockchain in organizatia unde isi desfasoara activitatea)

veti dobandi o baza solida de cunostinte teoretice si experientă practică in tehnologia Blockchain, care vă va permite să avansați în roluri de conducere si vă va poziționa și în fruntea schimbării.

Prin intermediul blockchain-ului, puteți deveni factorul de decizie atunci când vine vorba de colaborarea în afaceri, implementarea tehnologiei și remodelarea lanțurilor de aprovizionare. De asemenea, puteți juca un rol cheie în avansarea organizației dumneavoastră în noua era a securității cibernetice, guvernării și sustenabilității.

Programele din Seria C|BP ofera o imagine detaliata a tehnologiei blockchain si a implementarii acesteia in lumea reala, abordand potentialul actual si viitor al tehnologiei blockchain si au o importanta componenta practica.

Pentru aceste cursuri, ca si pentru cursurile EC-Council de securitate IT, Computerland Romania este singurul reseller autorizat din Romania. Pentru mai multe informatii despre cursurile EC-Council, va rugam sa accesati  https://www.computerland.ro/computerland/servicii-oferite/instruire-cursuri/