Workshop de prezentare si analiza – produse alimentare traditionale romanesti – vinuri de colectie – in cadrul BucharestFoodSummit.ro

Pe 19 noiembrie a avut loc workshop-ul de inchidere a celei de-a III-a Editii a “BucharestFoodSummit.ro”, cel mai mare si important eveniment international al toamnei din Romania – in agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa.

Prezentarea s-a desfasurat in serele Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, cu sustinerea Partenerilor Domeniile Urlati si Pietroasa Rersearch & Innovation.

Evenimentul s-a bucurat de participarea Dlui. Valeriu Tabara, Presedinte ASAS, a Dlui. Varujan Pambuccian si a Dlui. Varujan Vosganian, membrii ai Camerei Deputatilor din Romania, a Dlui. Nicolae Badea, Presedinte Computerland Romania, a Dlui. Razvan Teodorescu, Prorector – USAMV Bucuresti, a Dlui.  Nicu Vasile, Presedinte LAPAR, a Dlui. Alexandru Baciu, Antreprenor Ferma Baciu, a Dlui. Gabriel Radulescu, Antreprenor Domeniile Urlati, alaturi de alti invitati de marca.

Cea de-a III-a Editie a BucharestFoodSummit.ro organizata cu sustinerea Sponsorului Gold – Computerland Romania a raspuns provocarilor „Noului Normal” si a urmarit evolutia industriilor alimentare si de bauturi de la samanta de pe camp pana pe masa consumatorilor „Noului HORECA”.

Prestigiosul eveniment BucharestFoodSummit.ro se constituie intr-o platforma unica de coordonare intre producatori, procesatori, retaileri, consumatori finali si decidentii intregului lant, punand accentul pe:

  • Promovarea brandurilor de tara din Europa Centrala si de Sud-Est
  • Promovarea brandurilor de produse unicat
  • Dezbaterea marilor teme si urgentelor din agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa

Acest eveniment de exceptie, care se desfasurat in perioada 21 septembrie – 19 noiembrie 2020, a fost organizat in parteneriat cu: #RomaniaFunctioneaza, FoodBiz, CEC Bank, Casa de Avocatura Biris – Goran, ASAS, USAMV Bucuresti, ASPES, FIHR, ICDP-Maracineni, HORA, Agrostandard si Academia de Studii Economice Bucuresti.

Informatii suplimentare: