Termeni & Conditii

Termeni și condiții generale de utilizare a site-ului www.computerland.ro detinut de ComputerLand Romania S.R.L., cu sediul în București, Str. Fabrica de Glucoză nr. 15, sector 2, e-mail: office@computerland.ro, tel .: +40 (21) 204 6732, fax: +40 (21) 204 6741, număr de ordine în Registrul Comerțului J40 / 6119/1991, CUI 1597064.

1. INTRODUCERE
Acești Termeni și Condiții definesc termenii de utilizare ai site-ului ComputerLand Romania S.R.L. (www.computerland.ro) de către potențialii vizitatori sau clienți.

Prin accesarea și navigarea pe acest site acceptați implicit termenii și condițiile de utilizare a acestui site.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Scopul site-ului este de a descrie într-o anumită măsură activitatea, produsele, soluțiile și serviciile oferite de ComputerLand Romania S.R.L.

Nici o informație de pe acest site nu poate fi considerată ca o ofertă de produse, soluții sau servicii din partea ComputerLand Romania S.R.L.

3. LIMITAREA RASPUNDERII

ComputerLand Romania S.R.L. nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea si utilizarea acestui site.
ComputerLand Romania S.R.L va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii actualizate si exacte, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. ComputerLand Romania S.R.L. nu poate garanta că aceste pagini nu conțin erori și depune toate eforturile pentru a prezenta pe site informații exacte și pentru a corecta eventualele erorile.

ComputerLand Romania S.R.L va fi exonerat de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor şi serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor, solutiilor si serviciilor oferite de ComputerLand Romania S.R.L. Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse, solutii sau servicii se vor adresa direct ComputerLand Romania S.R.L prin intermediul unuia dintre mijloacele afișate pe pagina „Contact” a site-ului, pentru a se informa atât despre disponibilitatea serviciului sau produsului/solutiei în cauză, cât și asupra termenilor contractuali, taxelor, tarifelor și altor informații tehnice sau de altă natură.

4. DREPTURI PRIVIND CONȚINUTUL SITE-ULUI

Toate drepturile referitoare la paginile, conținutul și prezentarea site-ului sunt proprietatea ComputerLand Romania S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, vânzarea, licențierea, crearea de lucrări derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ComputerLand Romania S.R.L..

ComputerLand Romania S.R.L. (www.computerland.ro) își rezervă dreptul de a modifica / revizui conținutul și / sau structura site-ului în orice moment și fără o notificare prealabilă.

5. RELAȚIA CU ALTE SITE-URI

Acest site poate conține link-uri sau referințe la alte site-uri considerate de ComputerLand Romania S.R.L. utile pentru conținutul site-ului său și care nu se afla sub controlul lui. În cazul utilizării acestor link-uri sau referințe, se vor aplica termenii generali de utilizare ai acestor site-uri.
ComputerLand Romania S.R.L. nu poate controla si garanta actualitatea si exactitatea informațiilor prezente pe site-urile terților, care sunt menționate pe site-ul său.

Am citit cele de mai sus și declar că sunt de acord cu conținutul acestor condiții generale de utilizare.