Food Intel Forum 2020 – Editia a III-a

COMPUTERLAND ROMANIA -sponsor GOLD la Food Intel Forum 2020, Editia a III-a

Cea de-a treia editie a conferintei Food Intel Forum se desfașoara anul acesta in perioada 25 iunie – 14 iulie 2020. Prima zi a conferintei a avut loc la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultura Pitesti-Maracineni si a reprezentat un eveniment de exceptie.

Conferinta beneficiaza de sprijinul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice si reuneste nume importante din cercetarea romaneasca,  personalitati oficiale din cadrul Ministerului Agriculturii și APIA, impreuna cu oameni de afaceri de success, finanțatori, companii de recrutare si plasare de forta de munca din strainatate, companii de consultanta si avocatură sau furnizori de inputuri.

Sponsorul GOLD al acestui prestigios eveniment este societatea Computerland Romania. Alti sustinatori ai evenimentului sunt Grupul Valvis – Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti,  Casa de Avocatura Biriș-Goran, CEC Bank, Netafim, Adama.

In cadrul primei zile de dezbateri, Conferinta a fost impartita in doua paneluri de discutie si a avut ca moderator pe domnul Mihail Coman, Director General al ICDP Pitesti –Maracineni.

Avand ca tema de discutii “Mecanisme de finantare pentru proiecte de investitii in sectorul pomicol”, in cadrul primului panel au luat cuvantul oameni de afaceri de varf si manageri de top din domeniul academic, printre care putem aminti pe domnul Jean Valvis-antreprenor Valvis-Holding, domnul Gabriel Biris-Partener fondator al Casei de avocatura Biris Goran sau pe domnul Valeriu Tabara, Presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice.

Mentionam de asemenea participarea activa a companiei de recrutare de forta de munca din strainatate Working Market Agency in cadrul acestei conferinte care a fost reprezentata de Doamna Oana Livia Badea in calitate de General Manager.

Cel de-al doilea panel a avut ca tema de discutii “Cresterea competitivitatii investitiilor in FoodBiz”.

In cadrul acestui al doilea panel de discutii, Presedintele companiei Computerland Romania domnul Nicolae Badea a avut o interventie deosebit de apreciata de participanti. Au rostit de asemenea discursuri importanti oameni de afaceri dar si personalitati din cadrul structurilor guvernamentale sau parlamentare, cum ar fi domnul Emil Dumitru, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul evenimentului a fost organizat un workshop în câmpurile experimentale si loturile demonstrative ICDP Mărăcineni, dar și Expozitia de fructe – „Blueberry hill”.

Conferinta Food Intel Forum – Editia a III-a va continua dezbaterile in cadrul noilor locatii pana in data de 14 iulie, evenimentul anuntandu-se a fi un succes deosebit.

Programul FoodIntelForum.ro 2020:

 • 25 iunie 9:30
  Mecanisme de finanțare pentru proiecte de investiții în sectorul pomicol
  Locație – ICDP Mărăcineni
 • 29 iunie 19:00
  Exclusive Dinner, Partners
  Cină Exclusivă Parteneri
  – by invitation only
 • 2 iulie 19:00
  Secret beers tasting
  Degustare beri secrete
  – offered by Brewers of Romania Association, by invitation only
 • 6 iulie 19:00
  Exclusive Dinner
  Cină Exclusivă
  – by invitation only
 • 07 iulie
  9:30
  Invazia tehnologică în integrarea agriculturii
  Locație – ASAS, București
 • 8 iulie
  9:30
  Finanțarea dezvoltării viitoare a agribusiness-ului și economiei românesti
  Locație – ASAS, București
 • 9 iulie 9:30
  Care sunt noile gusturi ale corporatiștilor
  Locație – București
 • 14 iulie 9:30
  Impactul cercetării asupra creșterii calității și profitului în legumicultura romanească
  Locație – Institutul Horting, București

Informatii suplimentare:

https://foodintelforum.ro/