Instruire si Certificare in Domeniul Securitatii Cibernetice
CEH - Certified Ethical Hacker CND - Certified Network Defender CHFI - Computer Hacking Forensics Investigator ECSA - EC-Council Security Analyst CCISO - Certified Chief Information Security Officer EDRP - EC-Council Disaster Recovery Professional

ComputerLand Romania – Unicul Reseller Autorizat EC-Council din Romania

Cursuri iLearn

EC-Council a instruit mai mult de 80.000 de persoane, certificand peste 30.000 de specialisti în securitate cibernetica din cadrul unor organizatii precum Microsoft, IBM, Organizatia Natiunilor Unite, FBI si Armata SUA

COVID-19: EC-Council anunță servicii gratuite de tip Cyber-Training

Parte a acestei inițiative, EC-Council va oferi acces gratuit la platforma CodeRed care conține peste 1500 de materiale video legate de temele securității cibernetice si peste 25 de cursuri de securitate cibernetica susținute de 15 experți de nivel mondial. Permise de acces de 30 de zile vor fi oferite pe loc abonaților. CodeRed conține o bibliotecă exhaustivă de materiale pe teme precum GDPR, CCPA, Ubuntu Linux Fundamentals, Identity and Access Management, Ethical Hacking, etc.

EC-Council extinde datele cu expirare la toate voucherele de examen cu 90 de zile fără costuri, astfel încât toată lumea să aibă timpul adecvat pentru pregătirea examenelor de certificare.

EC-Council oferă, de asemenea, utilizatorilor iLabs o prelungire de 90 de zile la cerere, având în vedere că ar fi putut suferi perturbări și întârzieri din cauza COVID-19. Orice utilizator iLabs care a achiziționat un cod de acces iLabs după 1 ianuarie 2020 poate beneficia de aceasta extensie, adresându-se echipei de asistență.

De asemenea, compania se concentrează pe livrarea online a programelor sale de formare. Toate cursurile cu instructor EC-Council vor fi livrate exclusiv prin intermediul platformei online.