Politica de Confidentialitate

Accesând și utilizand acest site, acceptați termenii de utilizare descriși mai jos.

1. Politica de confidențialitate
Termenul „date personale” se referă la informații precum numele, data nașterii, adresa de e-mail, adresa de corespondență care vă identifică. SC MBL COMPUTERS S.R.L. SA nu va folosi aceste date fără aprobarea dvs. În procesarea datelor dvs., se va ține cont de compatibilitatea totală cu standardele internaționale recunoscute de protecție a vieții private și cu legile române în vigoare.

2. Spam
S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. SA este categoric împotriva „spam”. Spamul este definit ca trimiterea de e-mailuri nesolicitate, de obicei de natură comercială, cu un grad înalt de repetare, unui destinatar cu care nu a existat o corespondență anterioară sau care a cerut să nu i se trimită aceste e-mailuri. Cu permisiunea dvs. S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. SA vă poate trimite informații comerciale prin e-mail, oferindu-vă opțiunea de a primi sau de a nu primi astfel de e-mailuri.

3. Termenii de utilizare a informațiilor de pe site
Informațiile de pe acest site pot fi descărcate sau imprimate, cu condiția să se reproduca toate adnotările privind drepturile de autor sau alte notificări de proprietate conținute în informațile respective.
Distribuirea, modificarea, transmiterea, reutilizarea, republicarea sau utilizarea conținutului site-ului în scopuri publice sau comerciale nu este posibila fără permisiunea scrisă a S.C. MBL COMPUTERS S.R.L..
Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. si este protejat de legea dreptului de autor, toate drepturile fiind rezervate.

S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. SA poate revizui termenii și condițiile de utilizare a site-ului în orice moment fără notificare prealabilă.
Legăturile către acest site sunt permise numai la pagina „Acasă”. Alte legături către site sunt permise numai cu acordul scris al S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. Este strict interzisa includerea acestui site ca o pagina cadru în site-urile de cadre.