Lenovo a prezentat, în cadrul evenimentului Tech World Transform, o nouă serie de dispozitive și servicii pentru companii care susțin transformarea mediului de business. Noul ThinkStation P320 Tiny oferă certificare Independent Software Vendor (ISV) pentru a asigura faptul că aplicațiile de importanță critică ale clienților rulează fără probleme pe un dispozitiv incredibil de mic, cu un volum de doar un litru. Oferta Lenovo PC as a Service (PCaaS) include un model de abonament complet personalizabil, cu preț fix, care combină elementele hardware și serviciile într-o singură soluție. Conceput pentru a elimina efortul de cumpărare, transportare și administrare a echipamentelor IT, PCaaS îmbunătățește eficiența ciclului de viață al produsului și reduce costul total de proprietate.

ThinkStation P320 Tiny: cea mai mică stație grafică cu certificare ISV din lume

Spațiile grafice devin o investiție tot mai valoroasă din punct de vedere imobiliar, prin urmare este necesar ca acestea să fie la fel de adaptabile și performante în orice spațiu. ThinkStation P320 Tiny folosește la maximum spațiile mici și oferă puterea pe care o aștepți de la o stație grafică. Ușor de configurat și compatibilă cu accesoriile Lenovo ThinkCentre Tiny, P320 Tiny se folosește de puterea oferită de cele mai noi procesoare Intel® Core i și se bazează pe placa grafică NVIDIA® Quadro® Graphics pentru a atinge certificarea ISV și pentru a livra performanța cerută de o gamă de aplicații profesionale. Fie că e vorba de dezvoltarea celor mai noi și inovatoare produse, conceperea unui zgârie-nor la cele mai înalte standarde sau educarea antreprenorilor viitorului, P320 Tiny asigură performanța necesară pentru mediul de business într-un format mic, astfel încât stațiile grafice să funcționeze la capacitate maximă chiar și în cazul spațiilor extrem de limitate.

Procesul de administrare a infrastructurii IT este mai simplu cu PC as a Service

Pe măsură ce noile generații de angajați familiarizați cu tehnologia încep să prioritizeze flexibilitatea dispozitivelor și mobilitatea în mediul de lucru, organizațiile își adaptează modul în care abordează și administrează tehnologia disponibilă la locul de muncă. Orientarea către echipamente IT agile, Choose Your Own Device și sinergia dispozitivelor multiple modelează viitorul nostru în personalized computing. PC as a Service (PCaaS) răspunde la această schimbare prin simplificarea finanțării, transportului, managementului și procesului de radiere a echipamentelor IT prin integrarea lor într-o singură soluție configurabilă cu un preț lunar fix. Companiile pot selecta tablete, laptopuri, desktopuri, stații grafice sau software și servicii, ceea ce oferă utilizatorilor finali acces la o gamă mai largă de dispozitive din care pot alege și permite investițiilor de capital să crească odată cu businessul.

„Spațiul de lucru evoluează și același lucru se întâmplă și cu divizia noastră de PCSD. Segmentul de Commercial Business a fost creat pentru a oferi consumatorilor noștri soluții inovatoare și instrumente care să îi ajute să valorifice transformarea generată de digitalizarea mediului de business”, a spus Christian Teismann, senior vice president & GM, Commercial Business Segment, PCSD. „ThinkStation P320 Tiny și PCaaS sunt doar două soluții din oferta de instrumente pe care o lansăm pentru a ajuta organizațiile IT să se transforme. Computerele vor continua să fie o componentă integrală a viitorului segmentului de personalized computing”.