Termeni & Conditii

Termeni și condiții generale de utilizare a site-ului www.computerland.ro detinut de S.C. MBL COMPUTERS S.R.L., cu sediul în București, Str. Fabrica de Glucoză nr. 15, sector 2, e-mail: office@computerland.ro, tel .: +40 (21) 204 6732, fax: +40 (21) 204 6741, număr de ordine în Registrul Comerțului J40 / 6119/1991, CUI 1597064.

1. INTRODUCERE
Acești Termeni și Condiții definesc termenii de utilizare ai site-ului S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. (www.computerland.ro) de către potențialii vizitatori sau clienți.

Prin accesarea și navigarea pe acest site acceptați implicit termenii și condițiile de utilizare a acestui site.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Scopul site-ului este de a descrie într-o anumită măsură activitatea, produsele, soluțiile și serviciile oferite de S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. .

Nici o informație de pe acest site nu poate fi considerată ca o ofertă de produse, soluții sau servicii din partea S.C. MBL COMPUTERS S.R.L ..

3. LIMITAREA RASPUNDERII

S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune speciale,directe, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea pe si utilizarea acestui site.
S.C. MBL COMPUTERS S.R.L va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii actualizate si exacte, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. nu poate garanta că aceste pagini nu conțin erori și depune toate eforturile pentru a prezenta pe site informații exacte și pentru a corecta eventualele erorile.

S..C MBL COMPUTERS S.R.L va fi exonerat de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor şi serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor, solutiilor si serviciilor oferite de S.C. MBL COMPUTERS S.R.L . Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse, solutii sau servicii se vor adresa direct S.C. MBL COMPUTERS S.R.L prin intermediul unuia dintre mijloacele afișate pe pagina „Contact” a site-ului, pentru a se informa atât despre disponibilitatea serviciului sau produsului/solutiei în cauză, cât și asupra termenilor contractuali, taxelor, tarifelor și altor informații tehnice sau de altă natură.

4. DREPTURI PRIVIND CONȚINUTUL SITE-ULUI

Toate drepturile referitoare la paginile, conținutul și prezentarea site-ului sunt proprietatea S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. . Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, vânzarea, licențierea, crearea de lucrări derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. MBL Computers S.R.L
S.C. MBL COMPUTERS S.R.L.(www.computerland.ro) își rezervă dreptul de a modifica / revizui conținutul și / sau structura site-ului în orice moment și fără o notificare prealabilă.

5. RELAȚIA CU ALTE SITE-URI

Acest site poate conține link-uri sau referințe la alte site-uri considerate de S.C. MBL COMPUTERS S.R.L. utile pentru conținutul site-ului său și care nu se afla sub controlul lui. În cazul utilizării acestor link-uri sau referințe, se vor aplica termenii generali de utilizare ai acestor site-uri.
SC MBL COMPUTERS S.R.L. nu poate controla si garanta actualitatea si exactitatea informațiilor prezente pe site-urile terților, care sunt menționate pe site-ul său.

Am citit cele de mai sus și declar că sunt de acord cu conținutul acestor condiții generale de utilizare.