Continua dezbaterile conferintei Food Intel Forum – Editia a III-a, cu participarea Computerland Romania

Ziua de 8 iulie a marcat o noua runda de dezbateri si discutii din cadrul conferintei Food Intel Forum gazduite de Academia de Stiinte Agronomice si Silvice din Bucuresti (ASAS).

Amintim faptul ca aceasta conferinta reuneste cei mai importanti reprezentanti ai industriei alimentare si de bauturi, oameni de afaceri de succes, manageri de top ai invatamantului academic din tara noastra precum si reprezentanti ai mediului bancar si oficiali din cadrul autoritatilor centrale.

Compania Computerland Romania are calitatea de partener GOLD al acestei prestigioase conferinte, fiind reprezentata in cadrul dezbaterilor de catre domnul Nicolae Badea, Presedintele societatii.

Agenda zilei, corespunzatoare panelului de discutii, a avut ca tema “Surse alternative de finantare pentru agribusiness – ASAS”, iar dezbaterile s-au bucurat de un interes deosebit din partea celor prezenti.

Dezbaterile au fost moderate de domnul Valeriu Tabara, presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice (ASAS) si fost ministru al agriculture, care a subliniat importanta deosebita a surselor de finantare in domeniul de agribusiness.

Comoderator al dezbaterilor a fost domnul Gabriel Biris, partener fondator al Casei de Avocatura Biris-Goran, iar printre vorbitorii din cadrul conferintei putem aminti pe domnul Adrian Pintea, presedintele APIA, domnul Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti si domnul Laszlo Borbely, consilier de stat din cadrul Cabinetului Primului Ministru.

Este important de mentionat faptul ca evenimentul s-a bucurat si de prezenta domnului Varujan Vosganian, membru al Camerei Deputatilor a Romaniei, care a sustinut un discurs cu tema “Intermedierea Financiara a Romaniei”.

Food Intel Forum Ediția a III-a, 25 iunie – 14 iulie 2020, sublinizaza cu tarie obligativitatea fermierilor și a producatorilor din agrobusiness, producție alimentara, producție de bauturi, retail și HoReCa de a se asocia si integra pentru valorificarea potențialului excepțional al Romaniei.

Evenimentul a adus la masa discuțiilor speakeri de excepție care au vorbit și s-au confruntat cu provocările pe care le presupun tehnologiile de ultimă oră, problemele actuale din agricultura românească, dar și despre importanța integrării în business.

Reamintim faptul ca societatea Computerland Romania sprijina in mod activ desfasurarea acestui prestigios eveniment, asigurand sponsorizarea GOLD a evenimentului.

Informatii suplimentare:

https://foodintelforum.ro/